maart 2022 | Kennis- en netwerkevent De Master Spreekt…

maart 2022 | Kennis- en netwerkevent De Master Spreekt…

over data: just do it

Tijdens het kennis- en netwerkevent ‘De Master Spreekt…’ op 25 maart 2022 nemen Bas van Gils (Strategy Alliance), Raymond Slot (Strategy Alliance) en Pascal Ravesteijn (lector Procesinnovatie en Informatiesystemen) en Lotte Meindertsma (gemeente Den Haag) je mee in de ontwikkeling van Data Science en de integratie ervan in organisaties aan de hand van praktijkvoorbeelden. Welke calls to action zijn nu nodig?

Het kennis- en netwerkevent ‘De Master Spreekt…’ van 25 maart 2022 gaat over ‘Data: Just Do It’. We kijken terug op 15 jaar Master of Informatics (MSc) en we kijken vooruit.

Bas van Gils legt uit hoe we voorheen tegen ‘data’ aankeken, wat data science is, wat vereist is om data als input te kunnen gebruiken voor data science en wat het behelst voor organisaties om ‘mooie dingen te kunnen doen met data’.

Verwacht een inspiratiesessie waarin je vanuit verschillende invalshoeken nieuwe kennis en ideeën op doet. Er is uiteraard ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst en in kleiner comité bij de borrel.