januari 2024 | ICT Meetup

januari 2024 | ICT Meetup

Deze meetup belooft een inspiratiesessie waarbij we verschillende invalshoeken met nieuwe kennis en ideeën aanreiken. We hechten veel waarde aan interactie en nodigen je uit om actief deel te nemen aan de discussies tijdens de presentaties en de borrel. Dit is dé gelegenheid om je te laten inspireren en te netwerken met vakgenoten en experts in het veld, deze keer is het thema: VR!

Praktische informatie over de Meetup:

Datum: Dinsdag 16 Januari
Tijd: 17.00 uur
Locatie: Hogeschool Utrecht, Heidelberglaan 15, Utrecht

Programma:
17.00 uur: Inloop
17.30 uur: Start presentaties door onze sprekers
18.40 uur: Afsluitende borrel met pizza

Sprekers in de Spotlight:

Olivier van der Molen: Olivier  is onderdeel van onze stuurgroep van DIO (onze onderzoekslijn) en is ook trekker van VR-projecten (HU-breed) en ook als initiator van studentprojecten actief binnen de ICT-opleiding.

Pascal Mariany: Docent Open-ICT, bereid je voor op een fascinerende reis door de wereld van de Metaverse en buitengewone XR-projecten, ontwikkeld door de getalenteerde studenten van Open-ICT. Ook zijn er 2 studenten aanwezig die Pascal ondersteunen tijdens zijn presentatie en een live demo geven op een VR headset.

De meetup is niet alleen een platform voor kennisuitwisseling, maar ook een uitgelezen kans om de innovatieve projecten van onze studenten te ervaren. Deze projecten, ontwikkeld voor echte opdrachtgevers, illustreren hoe de studenten van vandaag de technologie van morgen vormgeven.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een evenement dat zowel inspirerend als informatief is. Laten we samen de toekomst van ICT en VR verkennen!