maart 2024 | Kennis-en netwerkevent De Master Spreekt

maart 2024 | Kennis-en netwerkevent De Master Spreekt

De Master Spreekt over... Machine Learning Architectuur

Tijdens het kennis- en netwerkevent ‘De Master Spreekt…’ op 1 maart 2024 neemt Bas Geerdink je mee in de ontwikkelingen rondom Machine Learning Architecture in het toenemende geweld van Large Language Models (bijv. ChatGPT) en andere generatieve AI.

In de snel evoluerende wereld van AI en Machine Learning (ML) ligt, naast het bouwen van geavanceerde modellen, ook steeds meer nadruk op een soepele integratie in real-world toepassingen. De onderliggende architectuur vormt hiervoor het fundament. De omvang, dynamische input en voortdurende leerprocessen van LLMs maken dit des te belangrijker voor de toekomst, maar ook een uitdaging. Zo worden LLMs al snel kostbaar vanwege de zware eisen. Efficiënt beheer van middelen en een balans hierin zijn dus cruciaal. Ook is real-time monitoring essentieel om mogelijke bias en ongewenste effecten tegen te gaan.

Verwacht een inspiratiesessie waar zowel de theoretische achtergrond en verschillende casussen besproken worden.

Interactie met de zaal is zeer gewenst: je bent van harte uitgenodigd om tijdens de presentaties deel te nemen aan de discussie tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst en in kleiner gezelschap bij de borrel.

Voor het programma en aanmelden bezoek onze HU site