november 2023 | Vrouwen netwerkbijeenkomst

november 2023 | Vrouwen netwerkbijeenkomst

Van harte welkom studente, docente, alumna of werkende in de branche, deze middag is voor jullie!

 

We hebben twee fantastische sprekers:

Lois Brandsema
In 2021 heb ik mijn HBO-ICT opleiding afgerond bij de Hogeschool Utrecht. Daarna ben ik gestart als fullstack developer. Als alumna wil ik graag studenten en starters helpen hun weg te vinden in de ICT-wereld als vrouw. Graag vertel ik tijdens deze bijeenkomst meer over mijn ervaringen als HBO-ICT studente en als starter in de ICT.

Annet Boog
Ik ben Annet, moeder van twee prachtige meisjes (3 en 5), afgestudeerd filosofe, ethicus, dierenliefhebster en gepassioneerd software developer met een grote interesse in software architectuur. In mijn vrije tijd lees en luister ik ontzettend veel boeken. Ik hou van muziek en maak graag dingen door te schrijven, te tekenen en te programmeren. 

Mijn carrière in de IT had een vliegende start bij Sogeti waar ik begon als test automation engineer. Al snel wilde ik meer technische uitdaging en ben ik doorgegroeid naar de functie van software developer. Ik heb voor verschillende grote bedrijven gewerkt waaronder, TenneT, de Volksbank, de auto-importeur PON en Just Eat Takeaway. Ik ben altijd ontzettend trots op mijn bijdrage aan projecten en wil mijn passie voor het vak nu overdragen aan studenten als docent software development.

Zij zullen met ons delen wat hen inspireert en hoe ze hun carrière hebben opgebouwd. Het belooft een inspirerende middag te worden! In gesprek met elkaar, om elkaar te versterken, elkaar te kunnen vinden en om samen het verschil te maken.

Dit event is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, contacten te leggen en te genieten van een ontspannen sfeer. Het gaat er tenslotte niet alleen om wat je weet, ook wie je kent telt!

Je bent ook van harte uitgenodigd om één mannelijke introducee mee te nemen.

Tijdens deze bijeenkomst kun je verwachten:

                   Inspirerende sprekers
                   Netwerkmogelijkheden
                   Kennisdeling
                   En natuurlijk een gezellige sfeer!

Programma
16.00:                inloop
16.15:                 Inhoudelijk programma
17.30:                 borrelen

Praktische info
Locatie: Heidelberglaan 15
vrouweninict@hu.nl

We zouden het heel leuk vinden als je erbij bent! Meld je aan via onderstaande link. Van harte welkom!

Aanmelden

We hopen je te zien op 30 november!

Hanne, Julie, Laura, Quincey – Studentes HBO-ICT
Mieke, Petra, Rebecca, Tessa, Marlies – Team Vrouwen in ICT