Praktisch

Praktisch

Hieronder praktische zaken over deelname aan de online Jaaropening 2021-2022 van Hogeschool Utrecht.

Aanmeldlink naar de online jaaropening

Als je je vóór 24 augustus hebt aangemeld voor de online Jaaropening 2021-2022 van Hogeschool Utrecht, dan heb je op dinsdag 24 augustus een Welkomst e-mail ontvangen. Hierin vind je een knop met de link naar de uitzending.

Heb je je na 24 augustus aangemeld of heb je je niet aangemeld en wil je de jaaropening alsnog bijwonen?

Ook na 24 augustus kun je je nog aanmelden voor de online jaaropening. Vul je gegevens in op de aanmeldpagina, in de automatische bevestigingsmail die je dan ontvangt, vind je de knop met de link naar de uitzending.

Vanaf wanneer kan ik de knop naar de online jaaropening gebruiken?

De knop naar de uitzending van de online jaaropening kun je op donderdag 26 augustus vanaf 14.15 uur aanklikken en daarmee de jaaropening ‘bezoeken’.

Warm welkom door backstage reporter Lieuwkje Dijkstra.
Je wordt vanaf 14. 15 uur welkom geheten door backstage reporter Lieuwkje Dijkstra. Zij neemt je mee en geeft je een ‘kijkje achter de schermen’. Ook legt ze aan je uit hoe je je vragen kan indienen; via de chat. Ben jij benieuwd of de mannelijke gasten ook make-up dragen? En of de dagvoorzitter eigenlijk zenuwachtig is? Lieuwkje gaat voor je op zoek naar antwoorden. Stuur je backstagevraag aan Lieuwkje door op de livestreampagina op haar icoontje te klikken.

Kan ik ook vragen stellen aan gasten en sprekers tijdens de uitzending?
Jazeker! Je kunt tijdens het hoofdprogramma een vraag indienen bij co-host Nick Hiemstra. Dus wil je een vraag stellen aan een van de gasten of iets met ons delen, dan kan dit via de open poll, de chat en social media. Vergeet daarbij niet de #WijzijnHU te gebruiken.  Schroom niet om van je te laten horen en stuur je vraag via deze knop  aan Nick. Hij gaat voor je op onderzoek uit!


Stuur een selfie!

We zijn heel benieuwd hoe iedereen erbij zit en met wie je naar de jaaropening kijkt. Laat dit aan ons weten door een selfie te sturen! Maak een selfie met je mobiel, upload de foto via de knop ‘Upload selfie’  en deel je ervaring met de rest van de HU-gemeenschap! Bij het ‘selfie overzicht’ kun je de ingestuurde selfies zien.

Zijn er ook gebarentolken bij de jaaropening aanwezig?
Ja, die zijn er! Je kunt bij de online uitzending zelf kiezen voor een stream mét of een stream zonder gebarentolk.

Gaat er iets niet goed op de livestreampagina?
Klik dan op de ‘help’ knop, rechts boven op de livestreampagina en stel je vraag.

Heb je hulp nodig met inloggen of andere vragen?
Mail dan naar jaaropening2021@hu.nl