Bijeenkomst Tim ‘S Jongers – 17 mei 2023

Bijeenkomst Tim ‘S Jongers – 17 mei 2023

Dit agenda-item heeft plaatsgevonden op woensdag 17 mei en is niet meer actueel

Tim ’S Jongers is directeur van de Wiardi Beckmanstichting, auteur bij de Correspondent en schrijver van het boek ‘Beledigende Broccoli’, waarin hij uiteenzet wat de gevolgen zijn van beleid (en ook onderzoek) dat ‘van bovenaf’ wordt ontwikkeld, door mensen die de doorleefde realiteit niet kennen van de mensen op wie zij zich richten.

‘S Jongers is zelf opgegroeid in een situatie van extreme armoede en heeft ook jarenlang gewerkt met mensen in extreme armoede, onder andere met dakloze mensen met een harddrugsverslaving. Als senior-adviseur bij de Raad voor Volksgezondheid en Samenleven heeft hij Den Haag flink wakker geschud met zijn ongezouten visie op beleidsontwikkeling en de zich verdiepende kloof tussen ‘hoopvollen’ en ‘hooplozen’. Tim ‘S Jongers is een van de meest geprezen dwarsdenkers van dit moment en we zijn heel erg verheugd dat hij tijd wil maken om met ons in gesprek te gaan!

Programma
Tim ‘S Jongers geeft eerst een lezing en daarna volgt een debat waarbij we met Tim ook reflecteren op relevant, actueel onderzoek dat wordt uitgevoerd door studenten en onderzoekers binnen Hogeschool Utrecht.

Praktische informatie en aanmelden
Datum: woensdag 17 mei
Tijd: 14:00 – 16:30 uur
Locatie: Padualaan 101, ruimte 2.404

Deze bijeenkomst is vol! Graag op de wachtlijst? Dan mailen naar mayke.vandenboogaard@hu.nl