E-learning trainingen

Via het ontwikkelportaal van de HU is het mogelijk diverse trainingen en opleidingen te volgen. In het ontwikkelportaal staan ook veel e-learning modules  (aangeboden via StudyTube) die kosteloos te volgen zijn. De e-learning modules zijn te volgen door met je HU account in te loggen op het ontwikkelportaal en vervolgens log je met je Studytube account in voor het volgen van de e-learning modules. Een aantal e-learning modules die mogelijk interessant voor jou als nieuwe leidinggevende zijn, tref je hieronder.

Gespreksvaardigheden bij het voeren van een (telefonisch) verzuimgesprek
Interactieve training voor leidinggevende. Middels deze interactieve training oefen je de gespreksvaardigheden bij het voeren van een (telefonisch) verzuimgesprek .
  Verzuimproces en Raet Verzuim Manager (RVM)

In deze training wordt het proces ziekteverzuim besproken, wat de taken zijn van de leidinggevende, de bedrijfsarts, de medewerker en evt. andere deskundigen. Welke acties er van de leidinggevende verwacht worden en hoe de leidinggevende de handelingen in Raet Verzuimmanager vastlegt.

  Knoppentraining RGW

Het gaat hier om een module die leidinggevenden van de HU ondersteunt in het werken met het Ontwikkelportaal, in het bijzonder de Resultaat Gericht Werken module.

 Urenregistratie flexkrachten (PEP)

In deze korte uitleg krijg jij als leidinggevende van de HU antwoord op de meest voorkomende vragen bij het gebruik van PEP, waardoor jij deze vragen zelfstandig kan oplossen.