10e bijeenkomst Onderzoeksnetwerk WONDER in Arnhem

Op dinsdag 14 november kwam het Onderzoeksnetwerk WONDER bij elkaar. Het was de 10e bijeenkomst van het netwerk, dat dit keer bij elkaar kwam bij twee leeromgevingen in Arnhem. Eerst werd Interprofessioneel praktijkleren (IPL) in het MFC Presikhaven bezocht in de wijk Presikhaaf. Daarna is naar de Connectr op het Industriepark Kleefsewaard gegaan.

Bij Onderzoeksnetwerk WONDER (Wij zijn Boundary Crossende Onderzoekers) zijn boundary crossers vanuit het mbo, hbo en wo betrokken van 12 mbo-instellingen, 15 hbo-instellingen en 7 wo-instellingen. Vanuit het lectoraat Beroepsonderwijs zijn Ilya Zitter (lector Leeromgevingen in het beroepsonderwijs) en Erica Bouw (hogeschoolhoofddocent) nauw betrokken. Wat het netwerk bindt is dat zij allemaal betrokken zijn bij praktijkgericht onderzoek naar leeromgevingen, labs, werkplaatsen, challenges, learning communities e.d. op de grens tussen school en de buitenwereld.

Het netwerk WONDER komt drie tot vier keer per jaar bij elkaar, waarbij fysiek en online samenkomen wordt afgewisseld. Wil je als boundary crosser aansluiten? Stuur een mailtje naar Ilya Zitter.