Scale up aanvraag is toegekend!

Goed nieuws: de RIF aanvraag ‘Hybride lerend systeem water’ is toegekend. Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap, CIV Water over dit mooie nieuws: ‘Met de scale-up subsidie ‘Hybride lerend systeem water’ wil CIV Water een hybride leeromgeving realiseren, waarin onderwijs en bedrijfsleven met elkaar samenwerken en van elkaar kunnen leren. Deze subsidie ontvangt CIV Water van het ministerie van Onderwijs. Het ministerie vindt namelijk de activiteiten van CIV Water een goed voorbeeld voor het mbo-onderwijs in Nederland. De watersector is volgens het ministerie van groot belang voor de energietransitie die Nederland moet doormaken’.

Lectoraat beroepsonderwijs is kennispartner in deze aanvraag en vanaf januari 2020 gaan we samen bouwen aan en leren van het Hybride lerend systeem water.

Lees ook het nieuwsbericht hierover.