PROGRAMMA

Dankzij de vele bijdragen van collega’s hebben we voor het Onderwijsfestival HUnext19 een fantastisch programma weten samen te stellen: een mix van inspiratie, informatie, fun en verwennerij. Dit alles met als centrale thema: verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk.
Loop vrij rond op het festivalterrein en stippel je eigen route uit met de festivalplattegrond. Je kunt kiezen uit maar liefst 82 sessies: 27 inspiratiesessies, 28 workshops, 10 ateliers en 17 meet-ups. Voorkom teleurstelling door tijdig aanwezig te zijn bij de sessies van jouw voorkeur, want vol = vol! Er zijn tientallen routes mogelijk, met een gezamenlijke start en finish bij het hoofdpodium met onze vier keynotesprekers. Halverwege de dag is er een lunch maar ook tussen de sessies door zijn er op het festivalplein volop drinks & bites te krijgen.

DAGVOORZITTER

 

PROGRAMMA 16 JANUARI

Klik op het programma voor een vergrote versie.

PROGRAMMA 17 JANUARI

Klik op het programma voor een vergrote versie

PRIJZENFESTIVAL

  • ‘Docent van het Jaar Verkiezing 2019’
  • ‘Honoursstudent van het Jaar Verkiezing 2019’
  • ‘Onderwijsinnovatie Prijs 2019’

Lees verder

ACTIVITEITEN OP HET FESTIVALTERREIN

 

Op het festivalterrein valt op beide dagen van alles te beleven. Breng tijdens de lunch, tussen de sessies door of bij de borrel een bezoekje aan onze eigen HUnext EXPO. Maar liefst 14 stands met een mix van inspirerende projecten, informatie en fun. Nieuw dit jaar: wíj komen naar jou toe, waar je je ook bevindt op het festivalterrein. Laat je verrassen! Hieronder vind je een compleet overzicht van alle activiteiten.

Lees verder

PLATTEGROND FESTIVALTERREIN HUNEXT19