Activiteiten op het festivalplein
Activiteiten op het festivalplein

Activiteiten op het festivalplein

Inspiratie en informatie

Even geen zin in een sessie? Ook op het festivalplein valt veel te zien, te beleven en te genieten: een mix van informatie en entertainment. Bezoek bijvoorbeeld de verkiezingstent voor de video’s van de finales Honoursstudent van het jaar en Onderwijsinnovatieteam van het jaar. Kom naar de sessieproeverij en laat je inspireren door bijzondere projecten van collega’s. Klik op de In Memoriam-tent voor onze overleden medewerkers en studenten. Of vraag jouw favoriete plaatje aan bij DJ Gerard Ekdom in de radiotent. Kortom, laat je verrassen!

Support Desk

Kom naar de desk om je te registeren. Tijdens het festival kun je hier ook terecht met al je vragen.

Mainstage

Laat je inspireren over een bredere opdracht voor het hoger onderwijs en de impact van digitalisering door onze spraakmakende keynote sprekers Gert Biesta en Andrew McAfee. Denk en praat mee met het panel (o.a. millennialexpert Talitha Muusse) over hoe wij studenten in de coronatijd kunnen binden aan opleiding, hogeschool en aan elkaar.

Sessietenten

Bezoek de inspiratiesessie-tenten, waar collega’s hun best practices op het gebied van onderwijs, onderzoek of bedrijfsvoering graag met je delen. Of ga naar de themasessie-tenten waar je nader in gesprek kunt gaan met onze keynote sprekers over hun lezingen of met collega’s en studenten over de nieuwe zwaartepunten van de HU.

Sessieproeverij

In de sessieproeverij krijg je de mogelijkheid om kort kennis te maken met nog 8 andere inspirerende initiatieven van collega’s. We hadden er helaas geen plekje meer voor in de sessietenten, maar wilden ze je toch niet onthouden. Vandaar deze korte proeverij.

Verkiezingstent

Beleef hier live respectievelijk op film de finales van de vier jaarlijkse HU-verkiezingen: Docent van het jaar & Onderzoeker van het jaar, en Honoursstudent van het jaar & Onderwijsinnovatieteam van het jaar.

In Memoriam-tent

Kom naar de In Memoriam-tent voor onze overleden medewerkers en studenten. Als eerbetoon kun je eventueel een virtueel kaarsje aansteken.

Beleving en vermaak

Photo & Gifjes Booth

Laat zien dat je erbij bent! Maak hier een selfie. En zie vervolgens hoe jij deel uitmaakt van onze eigen HU-gemeenschap.

Eettent

Trek gekregen? Bezoek de eettent en waan je weer even op de HU. De zelfstandige horecaondernemers van onze foodcourts – Hoi Anh, Lucy & Suzy, Mams en Via Vai – geven je exclusief hun recept voor een heerlijk broodje, lekker yoghurtje, speciale koffie of  smakelijke wrap.

Funtent

Behoefte aan wat luchtig vermaak? Laat je verrassen in de funtent.

Radiotent

Radiotent met Gerard Ekdom: Kom tijdens de virtuele ontvangst, de pauzes en de virtuele afterparty naar deze pop-up radiostudio, waar radio DJ Gerard Ekdom de scepter zwaait. HU-student Nick Hiemstra interviewt als razende reporter sprekers en sessieleiders en doet van tijd tot tijd verslag daarvan in de studio. Gerard draait verzoekplaatjes van bezoekers en ontvangt interessante gasten:

15:00-15:15 uur: Sander Toby praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen van het Teaching & Learning Netwerk; Joey Choi komt vertellen over de plannen van de Honours Community.
16:10-16:25 uur: Je maakt kennis met onze nieuwe HU Diversity Officer Elena Valbusa; Lucy Hanschke gaat in op de uitdagingen van onze studie- & studentenverenigingen in coronatijd.