Strategisch communicatieadvies

Strategisch communicatieadvies

Heeft jouw organisatie behoefte aan strategisch, uitgebreid communicatie-advies, gebaseerd op grondig onderzoek? Bij Scompany, ons studentadviesbureau, gaan onze vierdejaars ‘junior adviseurs’ met plezier de uitdaging aan om uw communicatie-vraagstuk op te lossen.

Hoe werkt het?

Ze werken vanuit ons kantoor op de Hogeschool, in een team van gemiddeld vier junior adviseurs, dedicated voor jou als opdrachtgever. Gedurende zo’n 9 weken doen ze onderzoek, leveren communicatie-advies op en presenteren dit in de negende week. De junior adviseurs worden ondersteund door onze vakdocenten (‘senior adviseurs’). De kosten voor een opdracht zijn €2.475 excl. BTW.

Voor uiteenlopende communicatie-vraagstukken

De communicatie-vraagstukken die de junior adviseurs bij Scompany oppakken variëren van positionering, arbeidsmarktcommunicatie, bereiken van doelgroepen, lancering van nieuwe producten tot interne communicatie. Klanten waarvoor we vanuit Scompany werken zijn grote organisaties zoals Belastingdienst, Centraal Bureau voor de Statistiek en Suez, maar ook stichtingen, verenigingen en kleinere organisaties behoren tot onze klantenkring.

Over Scompany

Scompany bestaat ruim 20 jaar en we zijn trots op dit concept. Scompany heeft ook een nauwe band met Logeion, de beroepsvereniging voor communicatieprofessionals.

Wanneer: Start in september, november, februari en april
Leerjaar: Jaar 4
Duur: 9 weken

Interesse?

Kijk voor meer informatie op scompany.nl of neem direct contact op met een van onze accountmanagers via scompany@hu.nl.

Meer info

Of bekijk ook deze andere mogelijke samenwerkingen