Uw communicatievraagstuk, onze uitdaging!

Een juiste communicatie met uw klant is een uitdaging. Door gebrek aan tijd, geld en kennis is het vaak handig om deze uitdaging uit te besteden. Scompany is een studentadviesbureau met een aantrekkelijk tarief dat met plezier de uitdaging aan gaat uw communicatievraagstuk op te lossen. Uniek aan Scompany is dat de opdrachten worden uitgevoerd door teams van studenten, door ons junior adviseurs genoemd. De junior adviseurs kunnen met een frisse en vernieuwende blik naar uw probleem kijken.

Hogeschool Utrecht

Scompany is een onderdeel van de studie Communicatie van de Hogeschool Utrecht en geeft studenten in hun derde jaar de kans te werken voor een uitdagende opdrachtgever. De studenten worden tijdens het acht weken durende traject uitvoerig begeleid door vakdocenten en hebben al veel relevante kennis opgebouwd tijdens hun studie, die hen het vermogen geeft kritisch te kijken naar al uw vraagstukken.

Heeft u interesse in een samenwerking met Scompany?

Blog

Wij spraken Luc van Dijk, docent bij de opleiding Communicatiemanagement en senior bij Scompany. Wat is zijn ervaring als communicatie-professional en welke elementen uit de beroepspraktijk herkent hij bij Scompany?

Casus

‘‘De manier waarop de junior consultants te werk zijn gegaan was zeer professioneel en zelfstandig. De samenwerking, het contact en de opvolging waren zeer prettig. Het opgeleverde advies geeft ons veel houvast om ons als bedrijf verder te positioneren.”

Positionering

Positionering gaat om het onderscheiden van een merk ten opzichte van de concurrent. Scompany helpt graag nieuwe of bestaande organisaties met het introduceren van een product of dienst, of het verbeteren van hun marktpositie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!