Over Scompany

Over Scompany

Schermafbeelding 2022-09-01 om 12.57.54

Studentadviesbureau Scompany heeft een vaste plek in de studie Communicatie aan Hogeschool Utrecht. Vierdejaars studenten krijgen, als junior adviseur, tijdens het traject van Scompany de kans om te werken aan betaalde opdrachten van echte opdrachtgevers vanuit onze eigen studio, zodat zij ervaringen kunnen opbouwen met een adviestraject. Zo krijgen ze de kans om de juiste beroepshouding en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Binnen het traject werken de studenten als junior adviseur in teams van gemiddeld vier, negen weken lang dagelijks aan de opdracht. Het gaat hier om uitdagende strategische communicatievraagstukken, variërend van positionering, imago, online communicatiestrategie, lanceringsplan nieuwe producten of diensten, event-concepten, interne communicatie en meer.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers komen vanuit het bedrijfsleven, de overheidssector en de non-profit markt. De opdrachten hebben betrekking op commerciële communicatie, corporate en interne communicatie of overheidscommunicatie. Klanten waarvoor Scompany werkt zijn grote organisaties zoals Belastingdienst, Topicus, Provincie Utrecht en het WNF, maar ook kleine ondernemingen, MKB-bedrijven en stichtingen horen tot onze klantenkring.

Waarom Scompany?

Verse kennis, een frisse blik, snel resultaat, professioneel en een aantrekkelijk tarief... het uitzetten van een communicatievraagstuk bij Scompany heeft vele voordelen! Bovendien worden de junior adviseurs (studenten) begeleid door een senior adviseur, een vakdocent. De groep legt negen weken lang de focus op slechts één opdracht: uw opdracht krijgt dus alle aandacht. Dit maakt ook dat het resultaat snel bij u op tafel ligt.