Team RIDE

Team RIDE

Wij zijn Rianne Schaekens en Deloryan Hommers, twee studentes HBO Communicatie & Multimedia Design (CMD) aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Momenteel zitten wij in ons vierde jaar en studeren af op het project SOLACE. Tijdens dit project ontwikkelen wij een interventie voor patiënten die een succesvolle chronische pijn revalidatie hebben doorlopen. Het is de bedoeling dat zij hun nieuwe gedrag (dat ze tijdens de revalidatie hebben aangeleerd) zelf gaan managen en dit voort blijven zetten.

Rianne duikt graag in een complex probleem. Zij gaat de uitdaging aan om het werkelijke probleem te vinden en op te lossen. Het liefst doet zij dit samen met de mensen die bij het probleem betrokken zijn. Met haar achtergrond grafische vormgeving zorgt ze ervoor dat het er oogverblindend uit ziet. Verder heeft zij een sterkte interesse in games en de toepassing hiervan in een leeromgeving maar met haar werk wil zij het liefst iets kunnen betekenen. Hoe beter dan dit te doen met haar passie? Vormgeven!

Deloryan is gedreven in het ontwikkelen van nieuwe concepten. Haar focus ligt bij het ontwerpen en programmeren van games. Zij is graag bezig met de organisatie en samenwerking binnen projecten. Daarnaast houdt ze van de Japanse cultuur en is zij dol op paarden. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij naast afstuderen een online paardenspel ontwikkelt waarbij zij het complete spel programmeert en leiding geeft aan haar team die bestaat uit zzp’ers van over de hele wereld.

Onze gedeelde interesse is er eentje die velen met ons zullen delen. Wij zijn namelijk ontzettende foodies! Wij houden van verrukkelijke maaltijden en gaan graag uit eten maar ook het uitproberen van nieuwe recepten zijn wij dol op! Via deze interesse hebben wij elkaar beter leren kennen op de opleiding. Zo kwamen wij er ook achter dat Rianne graag bezig is met vormgeven en Deloryan meer in de weer is met programmeren en het ontwikkelen van concepten. Wij gaan ervan uit dat deze combinatie van passies en interesses perfect bij elkaar past voor het afstudeerproject SOLACE!