Meedoen

Meedoen met het onderzoek?

Wil je meedoen met het onderzoek? Dat kan! Wij organiseren bijeenkomsten voor NT2-docenten, taalvrijwilligers, logopedisten en NT2-leerders.

Bijeenkomsten en voorbereiding
Per Werkpakket organiseren wij bijeenkomsten voor (A) tools en (B) samenwerking. Lees meer over de Werkpakketten onder Onderzoek. Tijdens de bijeenkomst gaan we in gesprek over het onderwerp verstaanbaarheid. We doen onderzoek met behulp van innovatieve technieken uit gebruikers- en ontwerpgericht onderzoek. Je kunt hierbij denken aan samen brainstormen en ervaringen uitwisselen, post-its gebruiken en dingen uittesten.

Als voorbereiding op het onderzoek maak je een korte voorbereidingsopdracht. Op die manier kun je vast nadenken over het onderwerp van de bijeenkomst en kunnen wij rekening houden met de ervaringen van de deelnemers.

Praktisch
De bijeenkomsten worden gehouden in Utrecht en Rotterdam. Er is een vergoeding en reiskostenvergoeding beschikbaar voor de bijeenkomsten waar je bij bent. De bijeenkomst zelf duurt rond de drie uur, de voorbereidingsopdracht kost ongeveer een half uur tot maximaal één uur.
De data voor de bijeenkomsten staan nog niet allemaal vast. Als je je aanmeldt, nodigen wij je uit voor de bijeenkomsten.
Je kiest zelf aan hoeveel bijeenkomsten je meedoet. Je kunt ook aan alleen één bijeenkomst meedoen. Je bent dus niet verplicht om alle bijeenkomsten bij te wonen.

Looptijd onderzoek
Het onderzoek loopt van september 2022 t/m september 2024. Op dit moment zijn we bezig met Werkpakket 3.

Aanmelden
Meld je aan via dit formulier of stuur een mail naar verstaant2@hr.nl Geef in ieder geval aan wat jouw rol is/rollen zijn (bijvoorbeeld NT2-docent, NT2-leerder, taalvrijwilliger of logopedist). Wij zullen je dan uitnodigen voor de volgende bijeenkomsten.

Meer informatie
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of verstaant2@hr.nl

G-JRLGWV62TG