HU Vitaliteitsaanbod

Sommige linkjes werken niet direct in onderstaand overzicht als je op de inschrijfbutton gaat staan. Ga dan met je cursor iets naar beneden en dan verschijnt er vanzelf een handje waar de juiste link te vinden is. Excuses hiervoor.

Wat beweegt jou?

Ga jij glimlachend naar huis aan het einde van de werkdag? Natuurlijk, het zit niet altijd mee, en iedereen heeft weleens een mindere dag. Maar je werk is een belangrijk deel van je leven. Daarom kun je maar beter zorgen dat je er meestal plezier in hebt.

Daar heb je meer invloed op dan je misschien denkt. Want werkplezier begint bij jouw eigen vitaliteit. Als je zorgt dat je je batterij goed oplaadt, heb je veel energie. Ook als het tegenzit. Zo ga je vaker met een glimlach naar huis.

Hogeschool Utrecht biedt je heel veel mogelijkheden om je vitaliteit een boost te geven. Op deze website kun je er alles over vinden. Laat je inspireren, ga op ontdekkingstocht en vind de balans die bij jou past. Veel (werk)plezier!

HU_vitaliteit_logo_1.1
2017-01-12 KASBOEK HU_VITALITEIT_Ontspanning_copyright KASBOEK art&design, Fotograaf Peter van dijk

Wat is het?

Klik op één van de foto’s voor meer informatie

home_ontspanning
2017-01-12 KASBOEK HU_VITALITEIT_Buiten-sporten_copyright KASBOEK art&design, Fotograaf Peter van dijk

Livitt

Naast ons eigen aanbod werken we ook nauw samen met Livitt van het Zilveren Kruis. Het doel van het Livvit-aanbod is medewerkers te helpen de regie over hun gezondheid en loopbaan tijdig bij te sturen en duurzaam inzetbaar te blijven. In de Livvit gids vind je alle informatie omtrent het volgen van workshops, trainingen, coaching én zorgbemiddeling.

Download hier de Livitt gids en bekijk het enorme en veelal gratis aanbod op het gebied van vitaliteit.

2017-01-12 KASBOEK HU_VITALITEIT_highfive_copyright KASBOEK art&design, Fotograaf Peter van dijk

HU Vitaliteit Acties

Veggie Friday’s

In 2018 zullen de ondernemers van de Foodcourt, Padualaan 101, op 2 februari, 13 april en 29 juni tijdens de lunch bij de mobiele hotspot iets lekkers klaarmaken met jouw meegebrachte groenten! Denk bijvoorbeeld aan een smoothie, een wokgerecht of een salade!

Week van de Gezondheid én Smaak

In 2018 zal Catering op maat in april een ’Week van de Gezondheid’ organiseren en in oktober een ’Week van de Smaak’. Een peulvruchtendag, Insecten proeverij en een no meat day, niets is te gek dus kom langs en laat je verrassen!

2017-01-12 KASBOEK HU_VITALITEIT_team-raam-mindpapping_cp KASBOEK art&design, Fotograaf Peter van dijk

HU Vitaliteit in Beeld

Vitaliteitsdag & Vitaliteitsweek ’17
'Tour de Vitale'

Ook de HU deed mee tijdens Wereld Yoga Dag op 21 juni in de Botanische Tuinen!

28 maart 2017: De HU start de dag met een heerlijke appel

Vitaliteitsdag & Vitaliteitsweek ’16