Begeleiding
Begeleiding

Begeleiding

Voor studenten die twijfelen over hun studiekeuze, gestopt zijn met hun bachelor, vragen hebben over keuzes in de studieloopbaan of zich willen oriënteren op een master, biedt de HU begeleiding aan.

Heb je de online keuzehulp bekeken en heb je meer nodig? Plan dan een oriënterend gesprek in.

Studiekeuzehulp is een dienst van de HU maar wij begeleiden neutraal, met als doel ‘de juiste student op de juiste plek’, ook als de studie van je keuze buiten de HU blijkt te liggen. Tot een jaar na uitschrijving van je opleiding bij de HU kun je bij ons terecht.

 

Corona update

Juist in deze onrustige tijden kunnen twijfels of onzekerheid je in hun greep houden. Daarom gaat de begeleiding van Keuzeadvies bij studie-, minor- of masterkeuzevragen gewoon door! Je kunt bij nog steeds bij ons terecht met je vraag. Vanwege de adviezen van het kabinet, om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben we onze begeleidingsvormen wel wat aangepast. Wat betekent dat voor jou?

We ontmoeten elkaar online: de begeleiding vindt plaats via een Skype video-call of de telefoon. Je zal wellicht wat meer thuiswerkopdrachten toegestuurd krijgen.

Workshops worden omgezet naar individuele online begeleidingstrajecten: de workshops studiekeuze, masterkeuze en koersen op je toekomst worden omgezet naar een individueel online begeleidingstraject. We behandelen dezelfde onderwerpen en gebruiken veelal dezelfde opdrachten, en samen bepalen we op welk moment je wilt starten en wanneer we de vervolgafspraken inplannen.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. We got this!

 

Switch to English English