Altijd en overal toegang tot je persoonlijke bestanden!

Altijd en overal toegang tot je persoonlijke bestanden!

Met OneDrive kun je eenvoudig al je persoonlijke HU bestanden opslaan en delen. Omdat de bestanden veilig in de cloud staan kun je hier op ieder moment, met ieder apparaat (zoals telefoon of laptop) en vanaf iedere locatie bij. Dus ook onderweg en vanuit huis.

Deze bestanden kun je ook eenvoudig delen met collega’s en zelfs tegelijk bewerken. Dat scheelt mailverkeer met grote bijlagen rondsturen en onduidelijkheid over wat de meest recente versie is.
Om deze verbeterde toegang te bereiken, starten we binnenkort met de voorbereidingen om de persoonlijke bestanden die nu nog op de H schijf staan, naar OneDrive over te hevelen. Dit traject zal in de loop van 2020 gaan plaatsvinden. Daarna nemen we definitief afscheid van de H schijf. Je kunt nu al helpen door zelf je persoonlijke bestanden naar OneDrive over te brengen. Naast de verbeterde toegankelijkheid en mogelijkheden voor het delen, zullen we ook nog eens kostbare lokale opslag gaan besparen. Een win-win situatie!

Wil je ondertussen al meer weten van OneDrive en je hebt de challenge nog niet gedaan? Neem dan een kijkje op de OneDrive challenge.