Hoe gebruik je myHU op je Windows telefoon?

In myHU kan je als docent snel zien welke afspraken je hebt, welke outlook taken je nog hebt staan en kan je het opleidings- en instituutsnieuws bij houden. Daarnaast kun je de studenten van je opleiding op een eenvoudige manier voorzien van mededelingen. We zijn druk bezig om ook het rooster voor docenten in het portaal te bouwen. In de toekomst komen ook systemen zoals TestVision en de Digitale Inlever en Beoordelingsbox in het portaal met als idee dat je één plek hebt waar je alles voor je dag bij de HU kunt vinden.

Wil jij als docent myHU gebruiken op je Windows telefoon van de HU? Dan kan je jammer genoeg niet gebruik maken van de myHU app. Maar gelukkig zijn er nog twee andere manieren hoe je myHU kunt gebruiken op je Windows telefoon.

  1. myHU als tegel op je windows telefoon
    Via de browser op je windows telefoon is myHU gelukkig gewoon te gebruiken. Maar wist je dat je een website ook als tegel op je startscherm kunt zetten? Dat werkt zo:Op je huidige Windows telefoon ga je naar www.my.hu.nl. Wanneer my.hu.nl geladen is, klik je op de drie witte bolletjes rechts onder. In het menu dat dan opent, kies je de optie “Aan startscherm vastmaken”. myHU is nu toegevoegd aan je startscherm.
  2. De myDay app gebruiken
    Wanneer je Windows telefoon voorzien is van Windows Mobile 10, kun je in de Microsoft Store de myDay app vinden. Dat is de app van de leverancier, zonder het HU logo erop. Met die app, kun je ook myHU bereiken wanneer je inlogt met je HU account. Heb je vragen over het installeren van Windows Mobile 10, neem dan contact op met helpdesk@hu.nl.

Vervanging Windows telefoons

Ondertussen vervangt de HU geleidelijk de Windows telefoons voor Android telefoons. Deze worden op volgorde van ouderdom vervangen, hierover krijg je automatisch bericht. Wanneer je eenmaal je HU Android telefoon hebt kan je de myHU app gebruiken. Tot die tijd kan je dus met bovenstaande oplossingen alsnog myHU gebruiken op je Windows telefoon tot je over gaat naar een HU Android telefoon.