Join ons op het sociale platform Yammer!

Join ons op het sociale platform Yammer!

Yammer is het interne social media platform voor de HU (En onderdeel van Office 365). Ben je bekend met Facebookgroepen en/of LinkedIn? Daar kun je Yammer dan wel mee vergelijken! Het is een makkelijk communicatiemiddel waarmee je binnen de HU snel nieuws en kennis kunt delen en bespreken. Met iedereen of in besloten groepen. Eerst was er een gescheiden netwerk voor studenten en medewerkers, maar sinds 16 oktober maken studenten en medewerkers van de HU gebruik van één Yammer-netwerk, namelijk het hu.nl netwerk. Check het op www.yammer.com/hu.nl. Ook vind je Yammer via portal.office.com tussen al je andere Office 365 apps.

Wat betekent dit verder voor de huidige groepen en medewerkers?

  • Alle huidige openbare groepen in het hu.nl Yammer-netwerk zijn op gesloten gezet. Dit betekent dat nieuwe leden toegang dienen aan te vragen, voor de huidige leden van de groep verandert er niks.
  • De groep “Hele bedrijf” (All Company) is voor iedereen (studenten en medewerkers) toegankelijk. Alle berichten van de afgelopen twee maanden in deze groep worden verplaatst naar de nieuwe privégroep die alleen voor medewerkers is, “HU Medewerkers”.

Is Yammer nieuw voor je?

Met elkaar verbonden blijven is belangrijker dan ooit. Dus heb je nog nooit eerder op Yammer gezeten en wil je wel eens mooie ontwikkelingen delen met je medecollega’s, oproepjes plaatsen of gewoon leuk nieuws lezen? Word dan zeker lid van dit handige bedrijfsnetwerk, zodat jij op een snelle en transparante manier kunt communiceren met je collega’s! Microsoft heeft een interactieve demo-omgeving gemaakt om Yammer te ontdekken. Klik hier voor de demo. Of gebruik deze startgids om je gemakkelijk op weg te helpen.