Voor de zomervakantie je smartphone swappen!

Voor de zomervakantie je smartphone swappen!

Goed nieuws!

De smartphone swap gaat door! Kom je in aanmerking voor een nieuwe Samsung Galaxy A50 dan ontvang vanzelf een persoonlijke uitnodiging in je outlook met het verzoek om een swap afspraak te maken in de periode 29 juni t/m 17 juli.

Waarom?

Vorig jaar zijn we begonnen met het gefaseerd swappen van verouderde smartphones, oftewel het vervangen van verouderde smartphones door een nieuwer model. Het swappen van alle smartphones is een hele klus, daarom doen we dit in fases. In de eerste fase zijn 1500 nieuwe Samsung toestellen uitgereikt aan collega’s die in het onderwijs werken en een verouderd of geen toestel hadden.

Iedereen die hiervoor in aanmerking kwam, was met een email persoonlijk uitgenodigd voor een swap afspraak. De ervaringen van deze swap waren erg positief en de tweede swap stond gepland in april 2020. Door de coronamaatregelen werd de swap uitgesteld. Nu langzaam aan de HU locaties voor bepekt toegankelijk worden, kunnen we met in achtneming van het coronaprotocol van de HU locatie 700 collega’s blij maken door een up-to-date Smartphone uit te reiken. Een geheel nieuwe Samsung Galaxy A50!

Voor wie?

700 collega’s die in nu werken met verouderd toestel (Motorola, Microsoft-toestel of Nokia) ontvangen vanzelf een uitnodigingsmail in outlook om een swap-afspraak van 30 minuten te maken op HU locatie Domstad.

Let op: als jij niet tot deze groep behoort, en dus geen uitnodiging ontvangt, en jouw smartphone gaat stuk (of er is een andere valide reden om een nieuw toestel aan te vragen) dan krijg je een vergelijkbaar vervangend toestel van de plank.

Waar?

De smartphone swap vindt niet plaats op het USP maar op de HU locatie Domstad (Koningsbergerstraat 9, Utrecht). Er is hiervoor gekozen omdat er volgens de coronarichtlijnen een beperkt aantal mensen tegelijk in een HU gebouw kan zijn en het USP gedurende de periode van de swap, bezet is met andere (onderwijs)activiteiten.

De HU locatie Domstad is op loopafstand van Utrecht CS en er is een parkeerterrein aanwezig, waar je gebruik van kunt maken als er op dat moment een plek is (vol=vol, reserveren van een parkeerplaats kan niet).

Lees ook alvast:

De routebeschrijving naar Hu Domstad

Het coronaprotocol op de locatie Hu Domstad

én bekijk een extern review filmpje van de Samsung Galaxy A50