VACATURE: DUURZAME DUIZENDPOOT VOOR GREEN OFFICE HU

Gezocht: duurzame duizendpoot voor Green Office HU

Heb jij een passie voor duurzaamheid en wil je meewerken aan het bevorderen van sociale, economische en ecologische duurzaamheid binnen Hogeschool Utrecht? Kom dan deel uitmaken van Green Office HU en werk samen met een jong en ondernemend team van zes student-assistenten!

Er is nu één vacature bij Green Office, namelijk bij het deelteam bij het deelteam ‘Community en Projecten’.

Als kennisinstelling draagt Hogeschool Utrecht bij aan de ontwikkeling van de samenleving. De HU beschouwt duurzaamheid niet als een keuze, maar als een noodzaak en een maatschappelijke plicht aan de volgende generaties. Een toekomstbestendige wereld is één van deze verantwoordelijkheden. De studenten van nu moeten vorm geven aan onze toekomst. Die toekomst kan alleen maar berusten op duurzame ontwikkeling (bijdragen aan de Sustainable Development Goals). Daarom stelt de HU duurzame ontwikkeling centraal in haar onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Green Office vormt de motor voor deze ontwikkeling en zal de HU gemeenschap informeren over duurzaamheid, betrekken bij activiteiten en aanzetten tot duurzaam gedrag.

Als Green Office lid ben je:

  • een student van de HU of je bent onlangs afgestudeerd.
  • flexibel beschikbaar voor ongeveer 8 uur per week
  • initiatiefrijk, flexibel en creatief
  • intrinsiek gemotiveerd over duurzaamheid
  • zowel Nederlands als Engels sprekend

Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor de functie Coordinator netwerk en vrijwilligers binnen het Deelteam Community en Projecten.

Het deelteam Community en projecten organiseert activiteiten in en rondom de Hogeschool om studenten en medewerkers in contact te brengen met het containerbegrip duurzaamheid. Ook is het deelteam het aanspreekpunt voor de vrijwilligers van de Green Office.

  1. Projectcoördinator (0,2 fte/8 uur in de week)

Als projectcoördinator zorg je dat alle evenementen waar de Green Office aanwezig en/of verantwoordelijk voor is goed verlopen. Denk hierbij aan workshops, congressen, café avonden en de UIT-week. Je bent organisatorisch ingesteld, komt graag met creatieve ideeën om mensen in contact te brengen met het begrip duurzaamheid en kan de Green Office op een positieve manier vertegenwoordigen op gelegenheden.

Daarnaast zorg je met je teammaatje dat er een levendig netwerk van zowel studenten als medewerkers ontstaat rond het thema duurzaamheid.

  1. Coordinator netwerk en vrijwilligers  (0,2 fte/8 uur in de week)

Als vertegenwoordiger van de vrijwilligers wordt het jouw taak om een vast vrijwilligers platform op te zetten en deze te onderhouden. Daarnaast is het doel om meer vrijwilligers te werven, het liefst voor een langere periode. Als vertegenwoordiger ben je niet bang om op mensen af te stappen, communicatief vaardig en positief ingesteld. Daarnaast zorg je met je teammaatje dat er een levendig netwerk van zowel studenten als medewerkers ontstaat rond het thema duurzaamheid.

Alle functies betreffen een aanstellingen als student-assistent van (gemiddeld) acht uur per week via Campus Recruitment. Je committeert je voor minimaal een jaar; verlenging is wenselijk. Startdatum is bij voorkeur begin juni; locatie is Utrecht Uithof. De vergoeding betreft het standaardtarief voor studentassistenten.

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk 20 november! Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een curriculum vitae, kun je richten aan Saskia Hanssen, manager Green Office HU (saskia.hanssen@hu.nl). Wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen (06-42605530).