HU medewerkers lopen mee in landelijke klimaatmars

De wereldwijde klimaatcrisis en andere urgente problemen vragen om verandering. De Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerking van Oxfam NovibFridays For Future NederlandGreenpeaceExtinction RebellionFNVFossielvrij NLMilieudefensieDe Goede Zaak en Transnational Institute. organiseert op 12 november de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid in Amsterdam. Een aantal HU medewerkers hebben aangegeven graag mee te lopen in een speciaal onderwijsblok tijdens de mars. Ga je ook graag met hen mee, dan kun je contact met hen leggen via deze Telegram groep.

Er is een reisplan opgesteld voor diegenen die gezamenlijk willen reizen. Voor vertrek is er gelegenheid om samen protestborden te maken; karton en stiften worden verzorgd. Heb je HU kleding, trek die dan vooral aan! Houd rekening met drukte in de trein en vergeet niet om van tevoren samenreiskorting te activeren als je hierover beschikt.

vanaf 10:30: Verzamelen bij Bar Beton Utrecht CS & bordjes maken

11:29- 11:55: Trein Utrecht CS – Amsterdam CS

11:55 – 12:30: Lopen richting Bijenkorf

12:30: Verzameltijd onderwijsblok

13:00: Start Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid

15:00: Einde loop en start sprekers

Voor meer informatie en om in contact te komen met andere deelnemende HU-medewerkers, kun je je aansluiten bij de Telegram groep, of stuur een bericht aan Felix van Vugt of Floor Schukking voor meer informatie.