Kant-en-klaar online lesprogramma Duurzaamheid en MVO (kosteloos beschikbaar)

Kant-en-klaar online lesprogramma Duurzaamheid en MVO (kosteloos beschikbaar)

Voor docenten en managers in het onderwijs, in het bijzonder in het HBO.
Op verzoek van Avans Deeltijdacademie heeft Niko Roorda  een lesprogramma samengesteld met als fundament de stevig vernieuwde vierde editie van zijn ‘Basisboek Duurzame Ontwikkeling’ (voorjaar 2020). Toen vervolgens de coronacrisis uitbrak, moest dat programma aangepast worden aan online lesgeven.

Roorda heeft nu voor Avans een verzameling videoclips opgenomen met daarin de colleges en instructies voor de studenten, met als voorwaarde dat het volledige lespakket gratis beschikbaar komt voor alle hogescholen (en andere onderwijsinstellingen). Het lesprogramma is gemaakt voor het vak MVO van de opleiding Bedrijfskunde, maar is ook inzetbaar bij andere opleidingen, onder meer in de sectoren Economie, Techniek, Zorg, Groen en Educatief.

De twaalf videoclips zijn direct online beschikbaar via YouTube. Bovendien maakt het pakket gebruik van de managementmethode Future-Focused Entrepreneurship Assessment (FFEA), waarover je hier uitgebreide informatie vindt. Opzoek naar meer relevante informatie? Ga dan naar LinkedIn en lees zijn briefing.

Ga jij aan de slag met het kant-en-klaar online lesprogramma Duurzaamheid en MVO? Laat het ons weten met de #EnWatDoeJij?

Bron.