SDG Challenge 2023-2024

SDG Challenge 2023-2024

De SDG Challenge 2023 kwam voor Ain Johannes Tiidrus, student International Business Hogeschool Utrecht, op het perfecte moment: ‘’Ik had toevallig een project nodig en wou mijn eigen skills verder ontwikkelen. De SDG Challenge was verbonden met hele interessante bedrijven die paste bij mijn rol als toekomstige professional.’’

Ain was de afgelopen maanden onderdeel van de SDG Challenge. Een challenge voor studenten van universiteiten en hogescholen uit heel Nederland. Waar in interdisciplinaire teams wordt samengewerkt aan de SDG’s, binnen de uitdagingen van hun aangesloten partners. Deze partnerbedrijven willen ook echt iets doen met het perspectief van de studenten. Ze willen echt investeren in de duurzame ideeën van jonge mensen.

Tijdens de SDG Showcase Fair 2023 van de SDG Challenge (donderdag 23 november 2023) heeft Ain met zijn team de publieksprijs gewonnen. Hiermee hebben ze een gouden ticket verdiend voor de grote finale in 2024. HU Duurzaam Doen wil het hele team bestaande uit; Ain Johannes Tiidrus, Kingdavid Ozobodo, Musadiq usman, Luisa Weigert, en Andreea Stancu feliciteren met hun selectie voor de finale!

Benieuwd naar de nieuwe editie SDG Challenge? Meld je dan nu aan via de website voor de periode van 7 januari t/m 15 maart 2024!