Study Trips en Intensieve Internationale Programma’s

IIP Programma 2021-2022

Vanaf jaar 2 zul je (via MyHU) uitnodigingen ontvangen voor Intensive International Programmes (IIP’s) of ‘study trips’ in het buitenland. Deze Sudy Trips zijn een fantatsische manier op kortdurende internationale ervaring op te doen, je Engelse taalvaardigehid te verbeteren en een internationaal netwerk op te bouwen.

Deze Study Trips worden door de Opleidingen i.s.m. International Affairs georganiseerd, samen met één of meerdere partneruniversiteiten in het buitenland. Momenteel bieden we (3-5 daagse) studietrips aan bij partneruniversiteiten in: Zwitserland, Finland, India, België, Duitsland, en Colombia. Tijdens een IIP volg je samen met buitenlandse studenten colleges en werk je samen aan opdrachten in het vakgebied van Business Studies.

Studenten die zich inschrijven voor een IIP worden geselecteerd op basis van hun motivatie en studie, in aanvulling op het ‘first-come-first-serve’ principe. Afhankelijk van de opleiding die je volgt, kan deelname aan een IIP aan de examencommissie van de opleiding worden voorgelegd voor eventuele honorering als studielast (en validering in EC’s) of als ‘Honours’ programma.

In het overzicht van de beschikbare Study trips wordt aangegeven hoe je je kunt inschrijven. Deelnemers dienen een Code of Conduct te tekenen en zich voor vertrek te registeren op het Travel Portal van HU

De HU heeft ook richtlijnen opgesteld mbt reizen naar het buitenland. Dit document dien je zorgvuldig te lezen, te ondertekenen en dan via email retour aan international.hubs@hu.nl

Voor meer informatie: International.HUBS@hu.nl