Wandel op 30 mei mee met onze Sustainable Campus tour en ontdek de parels op het Utrecht Science Park. We laten je graag de duurzame technologie, -innovaties en initiatieven zien. Zo kunnen we elkaar en anderen inspireren om een positieve impact te maken op het milieu. Ontdek het duurzaamste gebouw, leer over de groene inzet van Green Office HU en beleef de kracht van samenwerking voor een klimaatvriendelijke toekomst.

De tour vindt plaats van 10:00 tot 11:30 uur waarbij we starten vanaf het Denver House, Bolognelaan 99.

De Sustainable Campus tour is onderdeel van de Buiten en Bewegend Leren Week!

In deze week roepen we alle docenten om met hun studenten naar buiten te gaan en in beweging te komen!

Buitenlucht en beweging heeft aantoonbare positieve effecten op de aandacht, creativiteit en gezondheid van studenten en kunnen een andere energie en dynamiek in het onderwijs brengen. Maar tegelijkertijd kunnen er allerlei drempels zijn, waardoor we toch vaak binnen blijven zitten.

Daarom hebben we de week van 27 mei uitgeroepen tot Buiten en Bewegend Leren Week!

Doe mee en neem in deze week jouw studenten mee naar buiten en breng ze in beweging tijdens een van jouw onderwijsactiviteiten. Of het nu met een hele groep of een enkele student is; een inhoudelijke les; een leerteambijeenkomst of SLB-gesprek – er zijn heel veel manieren om dynamiek en frisse lucht in jouw onderwijs te brengen. We helpen je door tips en ervaringen met elkaar te delen. Zo wordt buiten en bewegend onderwijs leuker en makkelijker!

Heb jij als docent hulp nodig bij het ontwerp van jouw buiten- of bewegend onderwijs? Kom naar de ontwerpsessies op 14 en 16 mei. Meld je nu aan!

Goed om te weten

Wanneer
do 30 mei 2024
Tijd
10:00 - 11:30
Switch to English English