Fysiotherapie

Fysiotherapie

Soms is bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals u gewend bent. Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van bewegen en kan hier bij helpen. In de kliniek Fysiotherapie helpen studenten fysiotherapie u met het voorkomen, verhelpen en verminderen van beweegklachten. Intake en behandelingen zijn gratis.

Behandeling door studenten
Studenten fysiotherapie behandelen u en geven advies. Ervaren fysiotherapeuten begeleiden de studenten. De kwaliteit van uw behandeling is dan ook in goede handen. En uw komst helpt ons goed onderwijs te geven.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Wij helpen u met beweegproblemen wanneer het bewegen in het dagelijks leven niet meer gaat zoals u dat wenst. Ook als u advies wilt rondom gezond bewegen kunt u bij onze studenten terecht.

Aantal behandelingen
Behandelingen duren vaak een aantal weken. De eerste afspraak is een uitgebreide intake. Soms starten we ook direct met een onderzoek. Na afronding van het onderzoek stellen we in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Dan bepalen we ook hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Bruikbare oefeningen en concrete adviezen
Tijdens de behandelingen krijgt u oefeningen die aansluiten bij uw vraag en die u in het dagelijks leven kunt oefenen en toepassen. Wanneer dat nodig is, verwijzen wij u door naar een fysiotherapie praktijk bij u in de buurt of uw huisarts.

Aanmelden en vragen
Hebt u vragen? Neem dan contact op met een medewerker van de kliniek tel.nr. 088 4815777. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:15-12:00 en 13:00-16:00 uur. Tijdens de schoolvakanties Midden-Nederland is het HU GEZOND&WEL Centrum gesloten.