Fysiotherapie

Fysiotherapie

Ervaart u problemen tijdens het bewegen omdat uw lichaam niet meer functioneert zoals u gewend bent? Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van gezond bewegen en kan hier bij helpen. Ook als u een blessure heeft, nog niet volledig bent hersteld van bijvoorbeeld een (hart- of knie)operatie of wilt weten hoe gezond en fit u bent, kunt u bij ons terecht. In het centrum Fysiotherapie helpen studenten van de opleiding Fysiotherapie onder begeleiding van een fysiotherapeut u met het voorkomen, verhelpen en verminderen van beweeg- of gezondheidsklachten. Intake en behandelingen zijn kosteloos.

Behandeling door studenten
Bij de behandeling zijn 5 tot 15 studenten aanwezig van de opleiding Fysiotherapie. Eén of twee van deze studenten behandelen u en geven advies. Ervaren fysiotherapeuten begeleiden de studenten. De kwaliteit van uw behandeling is dan ook in goede handen. En uw komst helpt ons goed onderwijs te geven.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Wij helpen u met beweegproblemen wanneer het bewegen in het dagelijks leven niet meer gaat zoals u dat wenst. Ook als u advies wilt rondom gezond bewegen voor of na een (hart- of knie)operatie of het verhelpen van een (sport)blessure kunt u bij onze studenten terecht.

Aantal behandelingen
De eerste afspraak is een screening of een uitgebreide intake. Dit hangt af van de reden van komst. Soms starten we ook direct met een onderzoek. Na afronding van het onderzoek stellen we in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Dan bepalen we ook hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit kan variëren van 1 tot meerdere behandelingen.

Bruikbare oefeningen en concrete adviezen
Tijdens de behandelingen krijgt u oefeningen die aansluiten bij uw vraag en die u in het dagelijks leven kunt oefenen en toepassen. Wanneer het nodig is, verwijzen wij u door naar een fysiotherapie praktijk bij u in de buurt of uw huisarts.dat nodig is, verwijzen wij u door naar een praktijk voor fysiotherapie bij u in de buurt of uw huisarts.

Aanmelden en vragen
Hebt u vragen? Neem dan contact op met een medewerker van de kliniek tel.nr. 088 4815777. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:15-12:00 en 13:00-16:00 uur. Tijdens de schoolvakanties Midden-Nederland is het HU GEZOND&WEL Centrum gesloten.