april 2024 | Stagebedrijvendag

april 2024 | Stagebedrijvendag

Op vrijdagmiddag 19 april 2024 is het zover! Wij nodigen je van harte uit voor onze jaarlijkse Stagebedrijvendag, een unieke gelegenheid voor studenten om zich te oriënteren op toekomstige stages en afstudeerplaatsen. Dit evenement biedt een uitgebreid platform waar bedrijven en studenten elkaar ontmoeten en verbinden.

Voor studenten:

Ben jij een derdejaarsstudent die binnenkort op zoek gaat naar een stageplek? Of een vierdejaarsstudent die zich klaarmaakt voor het afstuderen? Mis dan deze kans niet om in contact te komen met een gevarieerd aanbod van bedrijven en organisaties die staan te popelen om jou te verwelkomen als stagiair of afstudeerder. Tijdens de Stagebedrijvendag kun je niet alleen stageopdrachten verkennen, maar ook mogelijkheden voor afstudeerprojecten ontdekken. Dit is jouw kans om een belangrijke stap te zetten naar een succesvolle carrière.

Voor stagebedrijven:

Wil je jouw organisatie in contact brengen met ambitieuze en getalenteerde studenten? Grijp dan deze gelegenheid aan om deel te nemen aan onze Stagebedrijvendag. Wij bieden een dynamische omgeving waar je jouw stage- en afstudeeropdrachten kunt presenteren aan gemotiveerde studenten. Of je nu op zoek bent naar stagiairs voor het komende studiejaar of wilt investeren in toekomstige talenten voor afstudeerprojecten, deze dag biedt de perfecte gelegenheid om uw bedrijf te profileren en waardevolle connecties te leggen.

Deze middag is primair bedoeld voor onze derdejaars studenten die vanaf 1 september 2024 op stage gaan. Daarom vragen we je, als je wilt deelnemen aan onze Stagebedrijvendag, om minimaal twee derdejaars stageopdrachten aan te bieden.  Naast deze derdejaars opdrachtem kun je ook afstudeeropdrachten aanbieden.

Meer informatie over stage en afstuderen en over het aanleveren van vacatures vind je op de pagina https://husite.nl/hu-tech/it-connect/stage-afstuderen/

Praktische informatie:
Datum: Vrijdag 19 april 2024
Tijd: 13.00 tot 15.30 uur
Locatie: Heidelberglaan 15

Contactinformatie:
stagebedrijvendag.ict@hu.nl

Mis deze kans niet om de volgende stap in jouw carrière te zetten of talent aan te trekken voor jouw organisatie. Registreer je vandaag nog als stagebedrijf of markeer deze datum in je agenda als student. We kijken ernaar uit jullie te zien op de Stagebedrijvendag 2024!

 

Extra kans: Sollicitatietraining door onze SLB'ers

Onze SLB’ers zullen van 12.30 tot 13.30 uur een sollicitatietraining verzorgen. Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan om van deze waardevolle training te profiteren en je sollicitatievaardigheden te verbeteren.