Huidtherapie

HuidtherapieHeeft u huidklachten óf heeft u vragen over uw huid? Sinds 2001 bestaat een officiële vierjarige hbo-opleiding Huidtherapie aan Hogeschool Utrecht. In de HU kliniek Huidtherapie bieden studenten in opleiding advies en behandeling onder begeleiding van docenten en ervaren huidtherapeuten. U krijgt aandacht van de student én de docent. Op deze manier wordt de kwaliteit van de behandelingen gegarandeerd en draagt u bij aan het onderwijs.

Voor wie

Voor iedereen met huidproblemen of vragen over de huid. Huidklachten komen veel voor, denk hierbij aan acné, littekens, overbeharing, rode adertjes in het gezicht, vochtophoping (oedeem), vlekjes of verkleuringen. De studenten huidtherapie zijn gespecialiseerd in de behandeling van een beschadigde of zieke huid.

Ook kunt u u laten adviseren over de invloed van voeding, zonlicht en stress op uw huid. De HU Kliniek Huidtherapie biedt u de mogelijkheid van een gratis uitgebreide intake (checkup), controle en indien nodig adviezen en een groot aantal behandelingsmogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de patiëntenbalie van de HU Klinieken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 088 481 57 77 of e-mail: huklinieken@hu.nl. Wilt u aanmelden dan kan dit via het aanmeldformulier. 

Adresgegevens en routebeschrijving vindt u bij Contact en aanmelden.

Klik hier voor de brochure Huidtherapie

Extra informatie over de beroepsuitoefening van huidtherapeuten. Documenten van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Beroepscode en Regelement Tuchtrechtspraak