Begeleiding
Begeleiding

Begeleiding

Voor studenten die twijfelen over hun studiekeuze, gestopt zijn met hun bachelor, vragen hebben over keuzes in de studieloopbaan of zich willen oriënteren op een master, biedt de HU begeleiding aan.
Heb je de online keuzehulp bekeken en heb je meer nodig? Plan dan een oriënterend gesprek in.

Studiekeuzehulp is een dienst van de HU maar wij begeleiden neutraal, met als doel ‘de juiste student op de juiste plek’, ook als de studie van je keuze buiten de HU blijkt te liggen. Tot een jaar na uitschrijving van je opleiding bij de HU kun je bij ons terecht.

Kerstperiode

Keuzeadvies is gesloten van 22 december tot en met 10 januari. Mails worden in deze periode niet beantwoord. Er zijn in december helaas ook geen mogelijkheden meer om een afspraak te maken. We staan je weer graag te woord vanaf 10 januari 2022!

COVID-19 update

Juist in deze onrustige tijden kunnen twijfels of onzekerheid je in hun greep houden. Daarom gaat de begeleiding van Keuzeadvies bij studie-, minor- of masterkeuzevragen gewoon door! Je kunt nog steeds bij ons terecht met je vraag. Vanwege de adviezen van het kabinet, om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, hebben we onze begeleidingsvormen wel wat aangepast. Wat betekent dat voor jou?

We ontmoeten in de meeste gevallen online:  het oriënterend gesprek voeren we telefonisch. In dat gesprek bespreken we samen of verdere begeleiding wenselijk is, en of we de begeleiding op afstand (telefonisch of in MS Teams) of op de HU voortzetten. Het is op dit moment in beperkte mate weer mogelijk om met de keuzeadviseur op een locatie van de HU af te spreken.

Workshops vinden online plaats: de workshops studiekeuze, masterkeuze, koersen op je toekomst en Check, zit je op je plek? vinden tot nader order via MS Teams plaats.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. We got this!

 

Switch to English English