Het managementteam van Scompany

Het managementteam van Scompany

Het managementteam van Scompany, onder dagelijkse leiding van Anushka Derks, heeft sinds 1 februari 2016 versterking van Carla Jonker en Esther Langerhorst.

Anushka Derks 2Anushka Derks – Manager Scompany, coördinator afstudeerrichting Corporate identiteit en merkdenken, onderwijsontwikkelaar en hogeschooldocent
Als communicatie- en organisatieadviseur in hart en nieren heb ik zelf gedurende 15 jaar vanuit een adviesbureau uitdagende organisatieveranderingen begeleid, als adviseur, trainer en coach. Ik heb zelf communicatiemanagement aan de HU en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit gestudeerd. Ik vind het fantastisch om het vak door te geven aan de nieuwe generatie communicatieprofessionals. Het is zo bijzonder om vanuit Scompany studenten uit te dagen om zich te ontwikkelen als een professioneel adviseur en een strategisch communicatie advies op te leveren dat van toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers!

“Als adviseur en als mens: gebruik je verstand èn volg je hart… want dat klopt!”

Esther Langerhorst – MT lid Scompany, afstudeerbegeleider en Hogeschooldocent.Esther
Ik ben afgestudeerd in Communicatiewetenschap aan de UvA en heb de afgelopen 15 jaar gewerkt als marketingcommunicatie professional in voornamelijk de mediabranche. Van campagnespecialist, projectleider, marketing- & brandmanager, researcher tot en met kids & jongeren doelgroep-expert. De meeste energie haalde ik in al mijn functies uit het bundelen van de krachten en de relatie met mensen onderling. Samenwerken, de krachten bundelen, mensen stimuleren en inspireren en streven naar een win-win situatie, dat is wat ik in mijn werk altijd het leukste heb gevonden.

“Werken bij Scompany combineert mijn passie voor het begeleiden van jonge mensen met het inzetten en overbrengen van mijn kennis en werkervaring”.

Carla Jonker – MT lid Scompany, hogeschooldocent, coördinator bij de opleiding Digitale Media en CommunicatieCarla
Wat een eer vind ik het om bij een professioneel student-adviesbureau als Scompany te mogen werken! Ik geloof dat leren, en vooral ook leren leren, key is voor elke communicatie-professional. Bij Scompany krijgen studenten volop de gelegenheid om in de praktijk resultaten neer te zetten en te leren: inhoudelijk op communicatievlak, maar ook in de rol van adviseur. Als communicatie- en organisatieadviseur heb ik, na mijn studie Communicatiekunde aan de UU, gedurende 15 jaar gewerkt bij een adviesbureau. Sinds 2012 ben ik docent en studentbegeleider bij de HU. Mijn belangrijkste expertises zijn: interne communicatie, digitale communicatie en adviesvaardigheden. Ik kijk ernaar uit om samen met opdrachtgevers, collega’s en studenten mooie, leerzame projecten neer te zetten.

“Scompany: gaan voor groei en resultaat!”

Managementteam Scompany