Opdrachtgevers
Selficient

Selficient

Naam: Selficient
Producten of diensten van de organisatie: Selficient biedt innovatief onderwijs waarin jonge professionals zich kunnen ontwikkelen.

“De communicatie met het Scompany-team was helder en de junior adviseurs wisten veel van de taken en verzoeken tot de juiste uitkomsten te brengen. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren.”   – Harold van Faasen, projectleider Selficient

Vraagstuk

De ambitie van Selficient is het ontwikkelen van een duurzaam en betaalbaar huis voor iedereen met een nieuwe, duurzame bouwstandaard. Selficient wil graag een kansrijke positionering vertaald in een effectieve communicatiestrategie om potentiële huurders aan te trekken.

Resultaat

Voor Selficient is er een advies opgeleverd hoe zij zich met behulp van een communicatiestrategie het beste kunnen positioneren om potentiële huurders aan te trekken. Om de meest kansrijke positionering te realiseren is er gekozen voor de positioneringsstrategie. Voor de implementatie is een operationeel communicatieplan geschreven waarin naamsbekendheid vergroten en ‘proef’ huurders aantrekken centraal staat.

Scompany-team: Laurens Kruijff, Demi Verhagen, Max Onstenk, Charlotte Loop