5

Het Specialisatielab

Waar aanstormende junior communicatieprofessionals (studenten) en echte opdrachtgevers uit de beroepspraktijk elkaar vinden in VRAAG en AANBOD van communicatie-opdrachten. Opdrachtgevers kunnen hun opdracht(en) aanbieden, die opgepakt kunnen worden door onze studenten. En studenten (in de rol van junior communicatieprofessionals) kunnen hier hun (kosteloze) diensten en gewenste opdrachten aanbieden aan bedrijven.

Bekijk opdrachten

Ik heb aanbod

Weet jij, op basis van je afstudeermenu, precies welke opdracht(en) je zou willen uitvoeren voor een echte opdrachtgever uit de beroepspraktijk? Dan kun je hier je aanbod voor een opdracht plaatsen. Een geïnteresseerde opdrachtgever kan dan op je aanbod ingaan.

Bij specialisatielab geef je je afstudeermenu pas echt kleur door te werken aan opdrachten die passen bij je menu en waarmee je je competenties kunt verzilveren.

Je kunt hieronder je opdracht aanbieden, zodat geïnteresseerde opdrachtgever op je aanbod kunnen reageren.

Aanbod opdracht plaatsen

Ik ben opdrachtgever

Heeft u een communicatie-gerelateerde opdracht die u graag zou uitbesteden aan onze aanstormende junior communicatieprofessionals?

Het Specialisatielab is een onderwijsmodule waarin studenten als junior communicatieprofessional opdrachten uitvoeren voor opdrachtgevers uit de beroepspraktijk waarmee ze hun competenties van de opleiding kunnen verzilveren voor studiepunten.

Door uw opdracht hier te plaatsen kunnen onze junior adviseurs contact opnemen.

Opdracht plaatsen

Ontwerp nieuwsbrief

Massagepraktijk Real Balance vraagt je een template nieuwsbrief en redactionele content te ontwikkelen.