Didactische Ontwikkeling

Training tot Assessorentrainer

BDB-honours

Doel

Deze training is bedoeld voor ‘TEG- of SKE-types’ van opleidingen waar assessments een belangrijke toetsvorm zijn. Na het doorlopen van de training kun je jouw collega’s opleiden tot assessor.

Inhoud

Tijdens de training leer je:

  1. assessments in het beleid en het programma van de opleiding uitleggen en verantwoorden/onderbouwen en dit relateren aan het onderwijs en de begeleiding (Spinnenwebmodel vd Akker).
  2. jezelf verder bekwamen in het uitvoeren van assessments via de leeromgeving ANS, en deze aanpak relateren aan die van je eigen instituut. Indien nodig pas je het assessmentprotocol verder aan of stelt deze op.
  3. je collega’s trainen in het afnemen van assessments/ de WACKER-methode binnen je eigen opleiding.

Praktische informatie

  • De training bestaat uit 4 bijeenkomsten (1×2 uur en 3×4 uur) en vraagt daarnaast voorbereidingstijd.
  • Kosten: 550 euro
  • Trainers: Carine Grootenboer, Manon Beetstra
  • Maak je gebruik van (een) aanvullende voorziening(en) om bijeenkomsten bij te wonen en/of assessments te doen? Neem dan even contact met ons op, zodat we onze activiteiten goed kunnen afstemmen: tln-administratie@hu.nl

Meer informatie kun je vinden in de teamsomgeving TLN-netwerk TEG en SKE, in het kanaal Training tot assessorentrainer. Je kunt ook direct contact opnemen  met carine.grootenboer@hu.nl. Mocht je nog geen toegang hebben tot deze teamsomgeving, dan kun je een mailtje sturen aan Wendy.Peeters@hu.nl zodat je wordt toegevoegd.