Agenda

28 mei

Verkenning van Leerplanner tool voor studenten

Vanaf juni start DLO de ontwikkeling van de Leerplanner. Hiermee kunnne studenten van een opleiding met een min or meer flexibel curriculum zich oriƫnteren op de best passende leerroute. In deze sessie nodigen we curriculumcommissies en opleidingsmanagers uit om mee te denken over hoe deze tool eruit moet komen te zien.

Lees verder
29 mei

Canvas-demo & review

Ben je nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom Canvas, kom dan langs op onze demobijeenkomst en geef de inrichting ervan een duwtje in de goede richting. Want wij volgen jou!

Lees verder
31 mei

Livegang Curriculum Bouw App

Ben je benieuwd naar wat de Curriculum Bouw App voor jou kan betekenen? In deze bijeenkomst demonstreren we de eerste versie van de app en delen we de plannen voor verdere ontwikkeling.

Lees verder
5 juni

Workshop Groepenbeheer in Canvas

Geef je les bij een opleiding met veel parallelklassen? Werken jullie met leerteams? Wisselen de samenstellingen van groepen per blok, per jaar, per dag? Welke functionaliteiten in de DLO moeten op welk groepsniveau te managen zijn? Vind je dat interessante vragen, kom dan meedenken & -ontwerpen met Team Leren!

Lees verder