GradeWork Proeflokaal

In deze wekelijkse co-creatiesessies van GradeWork kun je inspiratie opdoen, ervaringen met collega’s uitwisselen en vragen stellen aan een adviseur. Meld je hier onder aan!

Het Proeflokaal is de basistraining in de GradeWork-omgeving waarin je ervaring op kunt doen met het nieuwe systeem. Een ervaren trainer leidt je tijdens deze training door alle functionaliteiten die GradeWork te bieden heeft. Een ideale start om dit toetssysteem (voor summatieve producttoetsen) te leren kennen en onder de knie te krijgen.

Voor wie is het GradeWork Proeflokaal?

Het proeflokaal, de basistraining, is voor iedereen die daadwerkelijk met GradeWork aan de slag gaat. Al denkende en puzzelende aan het herontwerp van jouw opleiding wil je misschien weten welke digitale mogelijkheden en ondersteuning de Digitale Inlever- en Beoordelingsbox biedt. In het GradeWork Proeflokaal heb je de mogelijkheid om deze digitale mogelijkheden te verkennen.

Naast het proeflokaal bieden we ook werksessies aan. Tijdens een werksessie ga je daadwerkelijk digitale beoordelingsformulieren en toetsdefinities opstellen, examinatoren koppelen en mijlpaaldatums instellen; kortom het voorbereidende werk verrichten op de toetsperiode voor jouw opleiding/instituut, onder begeleiding van trainers zodat je direct vragen kunt stellen als je daar behoefte aan hebt. Bij deelname aan een werksessie verwachten we enige voorkennis van GradeWork. Het bijwonen van het proeflokaal of het volgen van de e-learning is een goede voorbereiding op een werksessie.

Toegang tot de e-learning GradeWork vraag je aan via helpdesk@hu.nl. Ook geschikt voor zelfstudie, of als je de informatie nog eens rustig wilt nalezen.

Het programma – inloopsessie

Voor je laatste vragen over de inrichting van GradeWork:

Wanneer Tijd Locatie
Maandag 20 januari Tussen 13u en 16u PL101-1.538
Dinsdag 21 januari Tussen 10u en 12u PL101-0.222
Maandag 27 januari Tussen 14u en 16u PL101-1.320
Dinsdag 28 januari Tussen 9u en 11u PL101-0.310

Aanmelden voor de inloopsessies verloopt via de Canvasmodule. Onderaan de startpagina  vind je de inloopsessies per dag.
– Selecteer een datum en tijdstip – Geef bij opmerking aan of je vragen over GradeWork / TestVision of over beide gaan – Klik daarna op “reserveren”. Je kunt ook weer annuleren als dat nodig is.

Het programma – basistraining (proeflokaal)

*Basistrainingen en werksessies worden na 16 januari in overleg (met opleiding / instituut) georganiseerd. Wil je een training volgen, geef dit via onderstaand formulier aan.

Wanneer Tijd Locatie
Januari
13 en 16
09:00u – 12:00u PL99-1.307

Het programma – werksessies 

*Basistrainingen en werksessies worden na 16 januari in overleg (met opleiding / instituut) georganiseerd. Wil je een training volgen, geef dit via onderstaand formulier aan. 

Tip: ga na of je al de rol van toetsontwikkelaar en/of toetscoördinator toegewezen hebt gekregen in GradeWork, voordat je bij een werksessie aansluit. Zo kan je direct van start.

Wanneer Tijd Locatie
Januari

16

12.30u – 14:30u PL101-0.530

Wil je deelnemen?