Huidtherapie

Huidtherapie

De huid is ons grootste orgaan. De huid bedekt en beschermt ons. Maar huidproblemen kunnen u belemmeren in het dagelijks leven. Of u nu last hebt van acne of uw litteken wilt laten behandelen; onze studenten van de opleiding Huidtherapie behandelen uw huidklachten. Zij helpen u ook bij het omgaan én voorkomen van de klachten. Intake, onderzoek en behandelingen bij de kliniek Huidtherapie is gratis.

Behandeling door studenten
Studenten van de opleiding Huidtherapie behandelen u en geven advies. Gediplomeerde zorgprofessionals met jarenlange ervaring begeleiden de studenten. De kwaliteit van uw behandeling is dan ook in goede handen. En uw komst helpt ons goed onderwijs te geven.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Hebt u last van hinderlijk zichtbare kleine bloedvaatjes in uw gezicht, acne, wratjes of pigmentvlekken? Hebt u dikke enkels, oedeemklachten of spartaderen en bent u geholpen met therapeutische elastische kousen? Wilt u uw litteken laten behandelen of wenst u begeleiding in het omgaan met uw chronische huidaandoeningen zoals Psoriasis, Exceem of Melasma? U bent welkom in onze kliniek Huidtherapie.
Voor laserontharing op het lichaam hanteren wij een wachtlijst. Gemiddelde wachttijd is op dit moment 2 jaar. Hebt u last van overbeharing in het gelaat? Dan bent u welkom voor een intake.

Intake en behandelingen
De eerste afspraak is altijd een intake. Tijdens deze intake brengen de studenten uw hulpvraag in kaart en doen onderzoek. Daarna kunnen we vaststellen of er een behandeling kan plaatsvinden. Als onze studenten u gaan behandelen, maken zij in samenspraak met u een behandelplan. Dan is ook bekend hoeveel behandelingen nodig zijn.

Aanmelden en vragen
Hebt u vragen? Neem dan contact op met een medewerker van de kliniek tel.nr. 088 4815777. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:15-12:00 en 13:00-16:00 uur. Tijdens de schoolvakanties Midden-Nederland is de kliniek gesloten.