Honours docenten community | 4 juli

Op 4 juli staat de laatste bijeenkomst van de honours docenten community gepland en hebben we hopelijk wat te vieren. Maar los daarvan … gaan we het jaar afsluiten met een actieve speelse workshop in de geest van honours: PLAYFULNESS, door Josca Snoei en Marjolein Verboom. Grijp deze kans om fris en opgeladen de zomervakantie in te gaan!

PLAYFULNESS

Een speelse manier van tot jezelf komen en je verbinden met anderen.
Hoe krijg je meer energie? Waar word je gelukkig van? En wat vergroot je werkplezier? In deze activerende workshop ga je op zoek naar jouw antwoorden op deze vragen. Niet door er over na te denken, maar vooral door te doen! We maken gebruik van activerende, energieke en rustgevende werkvormen die je uitdagen, laten, lachen en ontspannen. Hierdoor maken we ruimte om in de drukte van alledag, op adem te komen, nieuwe energie op te doen en verbinding te maken met jezelf en anderen.

Marjolein Verboom is mindfulnesstrainer en zenleraar, daarnaast werkt ze al jaren voor de HU als o.a. docent en honoursregisseur GZ. Josca Snoei is ook een actieve honourscollega en staat in haar vrije tijd het liefst op het podium als improvisatieacteur, ze neemt deze ervaringen mee in de trainingen en workshops die ze geeft in haar werk binnen de HU.

Er is een beperkt aantal plaatsen voor de workshop playfulness en vol=vol! Meld je uiterlijk 28 juni aan via de uitnodiging in Outlook! Heb je die niet ontvangen, stuur dan een mail naar honours@hu.nl