Programmamakers gezocht | vacature student-assistenten

Programmamakers gezocht | vacature student-assistenten

Creatieve programmamakers gezocht!

Talkshows, workshops, science cafés, filmavonden en cursussen en nog veel meer! Vanaf 2020 organiseert Podium, het culturele studentencentrum van de Hogeschool Utrecht in oprichting, allerlei activiteiten voor HU-studenten en andere geïnteresseerden. Daarin hebben studenten zélf de touwtjes in handen! Wil jij hieraan meewerken?

Om dit nieuwe studentencentrum op te zetten hebben we de inzet van studenten nodig: goede onderwerpen bedenken voor lezingen, films en gesprekken. De beste sprekers vinden. Alles regelen rondom de programmering, organisatie, communicatie en PR.

Dus… weet jij welke onderwerpen studenten interessant vinden, hoe die onderwerpen gepresenteerd moeten worden en voor welke sprekers ze zeker uit hun bed komen? Solliciteer dan!
Wij zoeken meerdere creatieve programmamakers die willen meewerken aan het ontwikkelen van de organisatie en van de programma’s en activiteiten die we gaan aanbieden. De student-assistenten worden verantwoordelijk voor een (deel)programma.

Ben je een HU-studenten met organisatietalent en heb je vier uur per week voor tenminste een half jaar beschikbaar in je agenda?

Neem dan contact op met Josien (06 28 75 91 97,  josien.oudemans@hu.nl) voor meer informatie of om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst voor student-assistenten op maandag 2 december van 15 tot 17 uur. Dan vertellen we meer over het initiatief en kunnen we kennismaken met studenten die geïnteresseerd zijn in een student-assistenschap. Reageer voor 1 december 2019 (ook graag als je niet kunt op 2 december).

Beloning: tarief student-assistent (indicatie € 12 – 14 bruto per uur)

Over de organisatie: het cultureel studentencentrum met de werktitel Podium is een initiatief van HU Studentparticipatie, Honours, de HU Bibliotheek en Trajectum. We werken met een programmateam van medewerkers en student-assistenten en ontwikkelen activiteiten voor en door HU-studenten.

NB op maandag 25 november van 17.00-18.30 uur houden we een pizzasessie met geïnteresseerde studenten om ideeën op te doen over de organisatie en activiteiten van het centrum. Wees welkom, meld je daarvoor ook aan bij Josien.