Meet the next generation entrepreneurs | 6 juni

Meet the next generation entrepreneurs | 6 juni

Bij StudentsInc leren studenten impact te maken d.m.v. ondernemerschap met gebruik van ons Customer Discovery Programma. Op 6 juni vieren we de afsluiting van weer een lichting “next generation entrepreneurs” met sprekers, pitches en een aansluitende borrel. Kom luisteren naar de pitches van vijftien deelnemers die ‘afstuderen op eigen bedrijf’ (AOEB) vanuit verschillende opleidingen en luister naar pitches van (ex) studenten die al wat langer aan het ondernemen zijn.

Stel vragen die bijdragen aan hun verdere ontwikkeling!

Tijdens het Customer Discovery programma wordt een basis gelegd voor de start van een bedrijf of het concept van een bestaand bedrijf gevalideerd.

Met een coach aan de arm, een goed geformuleerde onderzoeksvraag en de vraag: “Hoe ga jij impact maken” gaan de studenten aan de slag. Om een goede fundering te kunnen bouwen is inzicht in de behoeftes van je klanten essentieel. Volgens de design thinking methodiek wordt er geëxperimenteerd met verschillende oplossingen, en bijgestuurd waar nodig. Op 6 juni delen de studenten hun leermomenten en resultaten met ons in een pitch.

Meer informatie over het programma volgt spoedig.

 

Voel je vrij om deze uitnodiging te delen!

Meld je aan via teja.degroot@hu.nl zodat we rekening kunnen houden met de catering.

 

 

Hartelijke groet,

 

Namens team StudentsInc

Teja de Groot en Jedidjah Faber

 

 

 

Switch to English English