Uitnodiging PIZZA sessie | 25 november

Uitnodiging PIZZA sessie | 25 november

Uitnodiging PIZZAsessie

Talkshows, workshops, science cafés, filmavonden, cursussen en meer. Dat is wat het nieuwe culturele studentencentrum van de HU voor staat. Dóór studenten, vóór studenten.

Ben jij student bij de Hogeschool Utrecht en wil jij meedenken over hoe we dat het beste kunnen organiseren? Heb je goede programma-ideeën? Wat zijn de sprekers waarvoor jij je bed uitkomt? Heb je tips om studenten te kunnen enthousiasmeren om te komen of om mee te helpen in de organisatie?

Kom dan naar de eerste pizzasessie om mee te denken over Podium op maandag 25 november van 17.00 – 18.30 uur op Padualaan 99.

Meld je aan bij Josien (06 28 75 91 97 | josien.oudemans@hu.nl)

 

Over de organisatie: Podium (voorlopige werktitel) is een initiatief van HU Studentparticipatie, Honours, de HU Bibliotheek en Trajectum. Vanaf 2020 organiseert Podium, het culturele studentencentrum van de Hogeschool Utrecht in oprichting, allerlei activiteiten voor HU-studenten en andere geïnteresseerden. Daarin hebben studenten zélf de touwtjes in handen!
We werken met een programmateam van medewerkers en student-assistenten en ontwikkelen activiteiten voor en door HU-studenten.