Vacature Celsius | bouwen aan een duurzame wereld

Vacature Celsius | bouwen aan een duurzame wereld

Afstuderen, stage en honoursprogramma en deelnemen aan een Internationale wedstrijd?

Ben jij op korte termijn op zoek naar een plek voor een (afstudeer)stage/Honours programma of om jezelf op een andere manier te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Introductie:

Celcius is het project van momenteel 25 studenten binnen de Hogeschool Utrecht, waarbij ze een zelfvoorzienend en duurzaam huis gaan ontworpen en bouwen voor een internationale wedstrijd tussen universiteiten. Als enige hogeschoolteam uit Europa (14 teams uit Amerika, 1 team uit Zwitserland en 1 team uit Nederland), deed het mee aan de Solar Decathlon 2017 in Denver. Van de 10 onderdelen, won ze een 3e prijs in de categorie ‘Water’ en de 2e prijs in ‘Market Potential’. Daarnaast won ze ook de Publieksprijs!

Met een nieuw team zijn we nu begonnen aan de deelname voor de Solar Decathlon 2020 in Washington. De Solar Decathlon is tot op heden de meest toonaangevende wedstrijd op het gebied van duurzaam bouwen. Momenteel zijn we bezig met het opbouwen van een team en zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die deel willen uitmaken van deze uitdaging. In deze uitdaging worden wij ondersteund door docenten van verschillende opleidingen in het programma Wonen 3.0 en door participerende partners en bedrijven.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken studenten die zich bezig willen gaan houden met de finance kant van het project maar ook zeker alle andere studierichtingen zijn welkom! Studenten die houden van een uitdaging. Die zelfstandig kunnen werken en het leuk vinden om meer te leren over andere studierichtingen en zich willen verdiepen in hun eigen studierichting. Studenten die willen leren door te DOEN! Wij werken in multidisciplinaire teams, jij bent aan zet voor de klus die je aanneemt en samen met alle andere studenten voor het eindresultaat.  Hier leer je ontzettend veel van: over wat er allemaal bij het runnen van een project komt kijken, van elkaar, van kijken wat er allemaal mogelijk is, je creativiteit de vrije loop laten en natuurlijk van deelname aan een internationale wedstrijd. En dat voor een goed doel: bouwen aan een duurzame wereld!

 Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om je afstuderen, stage of honours bij ons te doen. Wat zit erin voor jou?

  • Een ontwikkelomgeving die Internationaal en multidisciplinair is
  • Een geweldige ervaring om een relevant onderwerp te onderzoeken
  • Het maken van producten, die ook daadwerkelijk worden gebruikt
  • Een goede manier om praktijkervaring op te doen wat jou boven anderen laat uitsteken
  • Een hoop lol in een team gemixt uit allerlei opleidingen waarin hard werken maar ook gezellig borrelen allebei een plek hebben

En als kers op de taart:

De mogelijkheid hebben om deel te nemen aan een Internationale Wedstrijd in 2020 in Washington!

Enthousiast geworden en wil je ons team versterken? Of wil je meer informatie?

Je kunt contact met ons opnemen via

Sarah Hasselman, Hogeschool Utrecht (PL99)

celcius@hu.nl

tel. 06 48834175

Celcius HU Vacature English