Beste mijnheer, mevrouw,

Ivm de lockdown krijgen we regelmatig de vraag of de HU Klinieken open zijn.

De behandelingen die in onze klinieken plaatsvinden mogen doorgaan.

De HU klinieken zijn dan ook open.

Zonder tegenbericht gaat uw afspraak gewoon door.

Er zijn de nodige  maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken en behandeld te kunnen worden.

Mocht u een nieuwe afspraak willen maken dan kan dat ook.

Welkom bij de HU Klinieken in Utrecht.

De HU Klinieken zijn onderdeel van de gezondheidszorg opleidingen van Hogeschool Utrecht. Je vindt hier de Klinieken Huidtherapie, Logopedie, Mondzorgkunde, Oogzorg (Optometrie en Orthoptie) en Tandprothetiek.

In de HU Klinieken bieden studenten advies en behandeling onder de deskundige begeleiding van docenten. Hierdoor is de kwaliteit van jouw behandelingen gegarandeerd en wordt er gewerkt met de nieuwste materialen en inzichten. Én je draagt bij aan het onderwijs van onze toekomstige zorgprofessionals.

Een afspraak maken kan telefonisch: 088 481 57 77 of via het aanmeldformulier.

Alle behandelingen zijn kosteloos! Omdat de behandelingen door studenten worden uitgevoerd vragen we hiervoor geen vergoeding. Doordat zij de behandeling uitvoeren draag je al bij aan hun onderwijs en opleiding. Ook is het mogelijk om mee te doen aan lopende onderzoeken. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan horen wij dat graag.

De eventuele producten die u zou willen aanschaffen zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar (betalen met pinpas).

Studenten voeren Health Checks uit bij Gemeente Utrecht

Studenten voeren Health Checks uit bij Gemeente Utrecht

Vierdejaars student Huidtherapie Andrea Bandstra deed samen met zo’n 40 studenten en docenten Health Checks op locaties in de gemeente Utrecht in het kader van de Utrechtse Week van de Gezondheid. “Dit is een leuke manier om je kennis te testen en over te brengen aan anderen.” Andrea Bandstra: “We mochten Health Checks uitvoeren op het Stadskantoor. Vanaf de elfde verdieping hadden we een mooi uitzicht over Utrecht. Alle ambtenaren die in het Stadskantoor werken, konden bij ons terecht voor een...