Beste mijnheer, mevrouw,

Zoals u ongetwijfeld vanuit de media heeft vernomen worden er verschillende maatregelen getroffen ter voorkoming van de verspreiding van het Corona virus.
Eén van die maatregelen is dat de Hogeschool Utrecht tot 1 juni 2020 de geplande (patiënten-)behandelingen zal moeten staken.

Heeft u vragen met betrekking tot uw behandeling dan kunt u contact opnemen met huklinieken@hu.nl

Mocht u op dit moment klachten ondervinden, dan kunt u het beste contact opnemen met uw eigen huisarts of tandarts.

Via deze site zullen we u op de hoogte houden van de recente ontwikkelingen.

Welkom bij de HU Klinieken in Utrecht.

De HU Klinieken zijn onderdeel van de gezondheidszorg opleidingen van Hogeschool Utrecht. Je vindt hier de Klinieken Huidtherapie, Logopedie, Mondzorgkunde, Oogzorg (Optometrie en Orthoptie) en Tandprothetiek.

In de HU Klinieken bieden studenten advies en behandeling onder de deskundige begeleiding van docenten. Hierdoor is de kwaliteit van jouw behandelingen gegarandeerd en wordt er gewerkt met de nieuwste materialen en inzichten. Én je draagt bij aan het onderwijs van onze toekomstige zorgprofessionals.

Een afspraak maken kan telefonisch: 088 481 57 77

Alle behandelingen zijn kosteloos! Omdat de behandelingen door studenten worden uitgevoerd vragen we hiervoor geen vergoeding. Doordat zij de behandeling uitvoeren draag je al bij aan hun onderwijs en opleiding. Ook is het mogelijk om mee te doen aan lopende onderzoeken. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan horen wij dat graag.

De eventuele producten die u zou willen aanschaffen zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar (betalen met pinpas).

Studenten voeren Health Checks uit bij Gemeente Utrecht

Studenten voeren Health Checks uit bij Gemeente Utrecht

Vierdejaars student Huidtherapie Andrea Bandstra deed samen met zo’n 40 studenten en docenten Health Checks op locaties in de gemeente Utrecht in het kader van de Utrechtse Week van de Gezondheid. “Dit is een leuke manier om je kennis te testen en over te brengen aan anderen.” Andrea Bandstra: “We mochten Health Checks uitvoeren op het Stadskantoor. Vanaf de elfde verdieping hadden we een mooi uitzicht over Utrecht. Alle ambtenaren die in het Stadskantoor werken, konden bij ons terecht voor een...