STIP

Klanttevredenheidsonderzoek

Hoe ervaren de studenten het contact met het STIP?

 

Ons doel: 90% van studenten is neutraal tot zeer tevreden over onze dienstverlening.

De medewerkers van het STIP zijn, mede door onze Frontoffice functie, het visitekaartje van de HU. Daarom zijn we continu bezig om onszelf te ontwikkelen.

Ons doel is om studenten zo snel en goed mogelijk en in één keer (first time right) het juiste antwoord te geven op al hun vragen (‘one call does it all’). Maar hoe wordt het contact met het STIP ervaren?

Al vanaf januari 2017 zijn we gestart met een klanttevredenheidsonderzoeken onder studenten. Zij zijn het beste in staat om de dienstverlening van het STIP te beoordelen en aan te geven waar we ons nog verder in kunnen ontwikkelen.

Op dit moment zetten wij voor het Klanttevredenheidsonderzoek ons e-mail kanaal in. Onderaan iedere mail die wij beantwoorden, ontvangt de student een uitnodiging om onze dienstverlening te beoordelen. Uiteraard vragen wij studenten niet alleen hoe zij de inhoud van ons antwoord beoordelen, maar wij vragen ook hoe zij onze dienstverlening, de snelheid waarop wij reageren op hun mail en hoe zij de communicatieve vaardigheden beoordelen.