SharePoint

Let op: per 1-12-2019 is het niet meer mogelijk gebruik te maken van SharePoint.

 

De leden van de vereniging OudGoud (VOG) hebben na een inlogprocedure* beperkte toegang tot het intranet van de Hogeschool Utrecht (SharePoint).

Met het verkregen “VOG-account” kan je op vrij toegankelijke intranet van de HU medewerkers komen. Zo kan je bijvoorbeeld het nieuws van je oude opleiding.

Lukt het niet om op een bepaalde pagina te komen, dan heb je in principe geen toegangrechten. De eigenaar van de betreffende site kan je wel, indien nodig, machtigen door je op basis van je VOG-account lees- en/of schrijfrechten te geven. Deze machtiging vraag je dus aan bij de eigenaar van de site of pagina en het is nodig hiervoor je VOG-gebruikersnaam door te geven.

Behalve het volgen van de HU heb je op SharePoint op je persoonlijke pagina de mogelijkheid om documenten, koppelingen of persoonlijke profielgegevens te delen.

* Om toegang tot SharePoint te krijgen moet je altijd eerst met het verkregen account inloggen. De gebruikersnaam hiervoor, is het op de HU bekende privé-mailadres. Het wachtwoord heb je via de mail ontvangen.

Het wachtwoord kan ge-reset worden via: https://wachtwoordvergeten.hu.nl

  • Volg nauwkeurig de instructies en kijk goed naar alle voorwaarden waaraan het wachtwoord moet voldoen.
  • Lukt het niet, bel dan met de helpdesk 088 – 481 6666 – Vermeld wel gelijk dat je een “Oud-Goud”-lid ben.

sharepoint-services