Elke donderdag 12.15u lunchmeditatie!

Elke donderdag 12.15u lunchmeditatie!

Dit agenda-item heeft plaatsgevonden op donderdag 24 juni en is niet meer actueel

De lunchmeditaties voor medewerkers van de UU en HU starten weer!

Elke donderdag is er een online lunchmeditatie van 12.15 tot 12.45 uur.

Juist nu, in deze tijd waar we allemaal thuis hard aan het werk zijn om het onderwijs draaiend te houden, we vele ballen in de lucht houden en we misschien wel zorgen hebben, is meditatie zo belangrijk en waardevol. Want wanneer neem je de tijd om even uit de drukte te stappen en aandacht te besteden aan hoe je je voelt? Ben je gestrest of eigenlijk best ontspannen? Is er iets wat je bezig houdt of waar je je zorgen over maakt? Besteed je voldoende aandacht aan jezelf? En voel je je nog verbonden met jezelf en anderen? De lunchmeditatie geeft je de mogelijkheid om hier bewust bij stil te staan.

De online lunchmeditatie is bedoeld voor alle UU en HU medewerkers die even tijd willen maken voor ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt, vaak of weinig komt, je bent altijd welkom!

Wat doen we tijdens de lunchpauze meditatie?
In de meditaties schenken we aandacht aan wat zich van moment tot moment aandient. Met mildheid en zonder oordeel. Je leert om aandachtig in het moment te zijn en met een milde blik te kijken naar jezelf en alles wat zich aandient. Een lunchmeditatie wordt altijd begeleid door een ervaren begeleider, die vanuit zijn of haar eigen achtergrond en ervaring een vorm kiest. Er kunnen tijdens deze bijeenkomsten verschillende aspecten van meditatie voorbij komen

Begeleiding
De meditatie wordt verzorgd door UU en HU collega’s met ervaring in het begeleiden van meditatie: Jacky Limvers , Annemarie van Miltenburg, Marijke Molmans, Sanne Buitenhuis, Amra Milasinovic Rianne Brauers, Marjolein Verboom en Marja Zuiderwijk.

Meer informatie en aanmelden voor de mailinglist
Voor meer informatie en om je aan te melden voor de Teamspagina waar de meditatie wordt aangeboden kun je contact opnemen met hrd@hu.nl (HU). Je wordt dan aangemeld bij de Teamspagina waar je de link naar de wekelijkse meditatie vindt.
Voor de meditatie zelf hoef je je niet aan of af te melden. Je kunt gewoon de link aanklikken.