Ateliercursus vrije honoursster
Ateliercursus vrije honoursster

Ateliercursus vrije honoursster

Cursus in het algemeen
Tijdens deze cursus heb je de mogelijkheid om zelf een cursus te volgen in een andere Instituut binnen de HU of een partner Hogeschool/Universiteit van de HU. Dit mag volledig vanuit je eigen interesses zijn. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een MOOC (Massive Online Open Course) via de website Coursera (www.coursera.com). Denk hierbij ook aan het online cursusaanbod van GoodHabitz (www.goodhabitz.nl). Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan één van de cursussen van de Utrecht Summerschool (www.utrechtsummerschool.nl). Of een zomercursus aan een andere HU partner Hogeschool (eventueel in het buitenland).

Inhoud cursus
Door deelname aan een cursus naar eigen keuzen ben je in staat om specifieke nieuwe kennis en/of skills eigen te maken. Je dient te werken aan de basis kernkwaliteiten van een Honours studenten om waarde te creëren voor jezelf en voor de maatschappij.
Na de eerste (online) atelierbijeenkomst dien je een voorstel te doen bij de docent voor de cursus die je wilt gaan volgen om een Honours ster te verdienen.

Contactpersoon: Iris.hollaender@hu.nl

Osiris code: MHON-ATEL-20

Inschrijven in Osiris

Di: 18.00 – 19.00 uur vanaf lesweek 2 (online)

NOTE: Please contact course coordinator or teaching staff for translation course text in English.